tisdag 13 augusti 2013

Busiga besök...


I förra veckan hade jag besök av en söt liten tiger...


som glatt satt i min gamla docksäng och pratade med apan vi vann på Liseberg...
  

Klättra i trappor är kul tycker lillasyster...


Storasyster som var svårare att fånga på bild klättrade i träd istället...


Ett par dagar senare kom E på besök och min gamla dock blev en favorit som fick hänga med hela eftermiddagen...


Kul att de gamla leksakerna som stått hemma i föräldrarnas förråd kan glädja vännernas barn. Här lär E dockan som hon döpte till Ella att gå precis som hon gjorde med lillasyster A för ett år sedan... 


 Goa A som snart fyller två år fick leka med den lilla dockan och klädde henne i rosa...


Med god vilja fick båda dockorna plats i den välanvända docksängen...

Semesterdagarna går fort och mer än halva semestern är redan förbi. Är inne på tredje veckan och sommarvärmen har förbytts mot åskskurar, höstlika vindar och hög o klar augustiluft. Jag har nu sällskap av sambon här hemma som också gått på semester denna vecka även om han hittills jobbat en del varje dag. Jag har passat på att träffa vänner så mycket jag orkat under semestern då det är något jag inte får till i den utsträckning jag vill när jobb och vardagsmåsten måste skötas. Trevligt att ha tiden att få sitta och umgås med vännerna och samtidigt få busa o mysa med deras barn som är större glädjespridare i mitt liv än de någonsin kommer förstå. Att det är tufft med små barn är jag fullt medveten om, men vilket vitaminpiller av positiv energi de är de små liven.

Den där riktiga semesterkänslan har faktiskt inte infunnit sig i år, vet inte om det har att göra med att sambon jobbat eller att jag varit hemma och bara gjort dagsutflykter. Kroppen tycks inte återhämta sig som jag hoppats, men vill tro att en vecka i solen och värmen i Grekland kommer göra gott för äntligen har vi bestämt oss för att åka och dessutom hittat en resa. Var inte det lättaste att till rätt pris boka en tripp till en mindre ö i den grekiska ö-världen, men till slut så, känns som ett ganska okänt resmål vi ska åka till, men tror det kommer bli toppen! Vi ska vila och lapa sol, då behövs inte så mycket mer än en pool, en strand och några restauranger inom gångavstånd.

Hur har din sommar varit? Har du börjat jobba ännu?

Kramar Bella 

4 kommentarer:

Kia sa...

Kul att dina leksaker kommer fram. Tror våra var av bättre kvalité än dagens! Min gamla dockvagn hänger fortfarande med och den är nästan som ny.
Jag har haft 3 veckor semester och jobbat 2 och nu har jag en vecka till. Små fixar lite tills på fredag när det är dags för kyrkan. Sen får jag jobba 3 dagar innan sambon och jag drar till Turkiet. Sambon skulle fixa smekmånaden och jag visste inget men så damp det ner en taxfree katalog i brevlådan. Råka bara kolla bokningsnummret! :)

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Lotta sa...

Skönt att du har semester kvar! Det låter underbart att åka till Grekland också. En fin mix!

Härliga bilder Bella, vilka sötnosar.

Sköt om dig

KRAM!

Home2tiny sa...

Vad härligt att få komma till Grekland. Själv njuter jag fortfarande av semester med bara en önskan, låt det bli bättre väder. Kramisar Tina

Mickis sa...

Vad härligt att ni bestämt er för en vecka i Grekland .-) När åker ni?
Det stabila högtrycket tycks ha lämnat oss för denna sommar, så det gör ni rätt i :-)
Det känns mer & mer som om hösten närmar sig... Här började vardagen i måndags. Vi lyckades pricka in "rätt" veckor för semester rent vädermässigt :-)

Har haft en bra sommar..

Så MYSIGT att du kan njuta av vännernas barn :-) Det är guld värt!

Kram