måndag 23 juli 2012

Höstfeeling...


Första höstplagget är inhandlat - ett par vinröda Chloe jeans ifrån Gina Tricot ...

Vilken höstdag det varit denna måndag, grått och mulet och kalla höstvindar var det som mötte en när man gick ut för att hämta morgontidningen och sen har det fortsatt hela dagen. Galet vad snabbt vädret kan ändra sig ifrån fint sommarväder till höstlikt...

Nog för att det är tidigt, men med tanke på vädret så känns det inte helt ologiskt att första höstplagget är inhandlat, ett par vinröda jeans ifrån Gina Tricot för 199 kr blev det. Jag köpte samma modell i våras, vita, röda och blåa och jag har bott i dessa jeans som jag tycker hållt sig bra i både färg och modell trots ganska många tvättar så de nya kommer garanterat bli en favorit i höst.

På tal om höst så märks det att vi går mot mörkare tider, det är mörkt redan vid halv elva på kvällarna och även om sommaren inte är över så känns det som sensommar ute och luften är nästan höstlik då den riktiga högsommarvärmen inte vill infinna sig denna sommar.

Imorgon trotsar vi vädret och litar på väderprognosen som säger att det ska bli bättre i mitten på veckan och gör ett nytt försök att ta oss upp till Hunnebostrand med båten.

Ha det bäst och tack snälla för era fina kommentarer trots att jag själv är en dålig bloggvän så här i semestertider! De är uppskattade!!

Kramar Bella ♥




7 kommentarer:

Charlie sa ... sa...

Jag har förstått att det har varit murrigt väder idag....håller verkligen tummarna att vädret vänder och att värmen kommer och stannar ett tag.

Jag tänker fortfarande på dina vackra, vackra bilder från västkusten. Jag kommer återkomma till dem många gånger. Det var bland det härligaste jag sett på länge.

Stor kram till dig Bella!

alegni sa...

Jag har förstått att ni haft rätt dassigt väder mest hela sommaren. Vi har haft en del regn, men jag tycker inte alls att det varit en dålig sommar. Som alltid skiner solen alltid mest här i våra trakter. Det är inte utan osak som Vasa kallas Finlands somigaste stad. Det är vi förstås glada över. :)
Kram
Ingela

Cicci sa...

Riktigt snygga byxor! Blir också sugen på ett par vinröda. Du är inte den enda som har börjat handla höstkläder. Jag har också börjat.

Kram

A House With A View sa...

Skitsnygga byxor - me like:))) Och nu börjar det ju nästan kännas naturligt att köpa höstkläder eftersom vädret liknar mer sensommar... Måste berömma er såååååååå himla mycket för ert projekt i förra inlägget också, jisses vad vackert!! Och vilket imponerande figursågande!!!!!! Blev huuuuuuuuuuur fint som helst!!! Ska bli kul att följa det fortsätta projektet:)

Stöööööööörsta kraamen aka

mina finaste. sa...

Vilket bra jeanstips! Jag har inte börjat semestern så höstshopping borde kännas avlägset men det gör det inte. När det gäller höstkläder kan man aldrig vara för tidigt ute. Kram

Nazima sa...

Tack för jeanstipset!!! Måste spanas in när jag ska till Göteborg i senare i veckan!
Hoppas ni kom iväg med båten och har det udnerbart för nu verkar sommaren kommit på riktigt!
Kramen

Nilla Q sa...

Snygga! Var också lite sugen på höstkläder här nån dag, men så kom solen och värmen (i alla fall för en dag) så det fick vänta lite:)

Kram Pernilla