måndag 2 juli 2012

Sista dagarna...


Nu känns det verkligen att man går på de sista reserverna så här några dagar innan semestern och jag känner att mitt tålamod inte är det bästa och får bita ihop för att inte visa detta på jobbet och låta det gå ut över mina arbetskompisar, vilket jag tycker är jätteviktigt. En god stämning på arbetsplatsen är ju så viktigt för att man ska må bra både under arbetstid och när man kommer hem, fungerar inte jobbet och relationerna där tar man med sig det hem. Visst är det lite intressant hur kroppen och psyket ställer in sig när man vet att man närmar sig ledighet. Jag hade inte orkat en dag till... Någon som tänkt och känt så när man packat ihop sina grejor sista arbetsdagen? Tänkte väl det :)

Blir mycket prat om semester och väder så är i sommarmånaden juli och det går ju inte att komma ifrån att sommarsemestern är en av årets absoluta höjdpunkter och då ska det ju vara fint väder, den får inte regna bort. Även om det finns mycket att ta tag i här hemma som går att göra även om det är dåligt väder och att det finns utflyktsmål att sysselsätta sig med så är det soliga dagar på havet som lockar mig och sambon mest och som vi längtar efter hela vinterhalvåret så snälla vädergudar, kan vi få in en högtrycksrygg över Västkusten tills nästa vecka!!

Hoppas du haft en bra start på veckan oavsett om du arbetar eller är ledig!

Kramar Bella ♥


8 kommentarer:

Marie sa...

Be vädergudarna att lägga ett högtryck över södra Norrland också;)
Det är ju jätteviktigt med fint väder på semestern, kan tänka mig att många par går skilda vägar efter att ha trängts i husvagnar och båtar i regn och rusk!!
Håll ut nu Bella, inte många dagar kvar:)
Kram♥

Kia sa...

Klart det ska bli fint väder!! Men det kommer nu. : )

Ang höstkläder så har jag redan fått 2 kataloger i brevlådan. Känns bra att titta på höstkläder när sommaren inte ens kommit igång.

Ha en toppen kväll!
Kram Kia

mammaxtre sa...

Sommarsemestern är årets höjdpunkt, håller med :-)

Ha det gott

Mickis sa...

Kan förstå känslan.. Minns hur det var :-)

SNART.. riktigt snart får du SEMESTER :-))

Ha en fin kväll!
Kram

Helenas loggbok sa...

Hej Vännen!
Ja usch så sega de där sista dagarna kan vara innan ledighet, men snart så har du ledigt. Hoppas, hoppas på fint väder. Vi har inte haft jättefint sen vi kom till Sverige, men ganska OK ändå.
Jag kommer inte vara någon bra bloggvän nu ett tag framöver. Det är så mycket annat än internet som hägrar just nu. Men jag kommer tillbaka och höra av mig då och då. Så kul att du tittar in hos mig. Får se hur ofta det blir inlägg i sommar.
Ha det gott och njut när du får ledigt!
Kram
Helena

cecce sa...

Haha...jovisst har jag tänkt så!:-)

Håll ut! Snart är det din tur med vila och ledighet. Det är dig väl unt!

Tack för höstkollektionsguiden. Hm...det är något speciellt med höstkläder. Gillas:-)

kramar Cecce

Lotta sa...

Sommaren är kort...varje solig minut behövs på de nordliga breddgraderna. Sommarsemestern är verkligen årets höjdpunkt!


Men som Kia skriver...det är klart det blir fint!

Kram

A House With A View sa...

Håller fullständigt med, sista veckan gåååååååååår det knappt att orka med jobbet, mentalt är man redan ledig:))) Toksnygga kläder du visade i förra inlägget, mmmmm så mycket fint!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka