tisdag 3 juli 2012

Härliga sommardag!!


Vilken underbar sommardag det varit idag! Härligt att vakna upp till en klarblå himmel, frampå dagen dök dock lite stackmoln upp, men det gjorde inget då varit varmt och skönt och riktig semesterfeeling... 


Det gäller att ta tillvara på möjligheterna och njuta av de bra stunderna i livet, det har jag gjort idag! Jag blev bjuden på lunch av min goa gamla arbetskompis nere vid stadens å, hon hade varit så gullig och köpt sallad till oss som vi åt nere vid vattnet och uppdaterade oss på vad som hänt sedan senast, TACK vännen!!

Idag fick vi också efterlängtat finbesök av min farmor som kom och hälsade på tillsammans med mina föräldrar, så roligt att hon orkade komma och det värmde i hjärtat att se hur nöjd hon var över att få sitta på altanen och bara njuta av sällskapet och de fina vädret. Önskar att det vore kortare resväg så att farmor orkade komma och hälsa på oftare...


Det kändes som att man ville suga ut allt av denna soliga julidag så sambon tände grillen nu ikväll och vi satt på altanen och åt kvällsmat innan vi avslutat kvällen med Allsång på Skansen!!

Vissa dagar blir till fina minnen att ta med sig in i vintermörkret och denna tisdag blev ett sådant :)

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Visst är det härligt! Äntligen!

Rosie sa...

Håller med! Vilken härlig dag! Kram!

Lotta sa...

Härligt att din farmor kom!

Ljuvlig dag med sol och sommarvärme

Kram!

Mickis sa...

Ja det var en härlig dag igår. Får hoppas på samma idag :-)

Vad mysigt att du fick besök av din farmor. Det betyder så mycket :-)

Ha en fin onsdag!
Kram

Kia sa...

Härlig dag! Själv jobba jag och sen hem och rensa ogräs, då visserligen ute i det fina vädret. : ) Hämta A som har fina soliga dagar på seglarläger. Idag ska de välta med optimisterna.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Gittans Pysselsida sa...

Tack för besök i min blogg...tyvärr är jag dålig på att kommentera hos dig...det är roligt att följa dig....försöker klura ut vilken del av stan du bor *nyfiken* vackert läge har ni iallafall.
Du är duktig på att orka trots dina sjukdomar!önskar dig en skön semester
Kram Inga

Annas inspiration sa...

Vilken fin dag vännen
& underbart att farmor orkade komma på besök :)

Hoppas du har en bra dag i dag
STOR KRAM