lördag 14 juli 2012

Fint sommarminne...


När solens strålar lyser med sin frånvaro får man locka fram go stämning så här i semestermånaden juli på annat sätt...


Man lånar goaste lilla L...


Vi har lekt, busat och myst...


Plockat blommor på lekplatsen till sambon som var hemma och byggde på altanen...


Lekt med mina gamla leksaker som jag plockat med mig hemifrån föräldrarna, kul att huset farfar byggde till sitt barnbarn nu åter kommit till användning...



För första gången har lilltjejen sovit över hos oss inatt och det gick hur bra som helst, efter tacosmys, snigelplockning, bus med grannens hund och sagoläsning somnade hon gott och väckte mig imorse med en klapp på kinden och talade om att vi skulle gå upp vid halv åtta...


Efter frukost och matning av fiskarna var det dags för en promenad till kiosken för att köpa det utlovade lördagsgodiset...


Provsmakning på vägen hem :)


När vi kom hem bakade vi kärleksmumsmuffins att bjuda L:s föräldrar på när de kom efter lunch för att hämta hem sin prinsessa...


Sambons fantasi är lika bra som barnens så han "byggde" snabbt en häst med både sadel och tyglar i vår björk av en gamla matta och en båttamp, hur kul som helst :) Mattan rullades sedan ihop och knöts ihop med repet och blev hunden "Findus" som lilla L flitigt rastade och klappade i trädgården, vem behöver dyra tv-spel och leksaker?!!

Som ni förstår har vi haft det bästa besöket och laddat positiv energi av våra vänners alldeles egna solstråle. TACK familjen T för att vi fick låna Er lilla L, för de fina liljorna och det fina sommarminnet från semestern 2012!

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Vilket härligt sommaräventyr för er alla.

AnnLouise sa...

Sicken söt liten dam! Hon mådde nog själv som en prinsessa med odelad uppmärksamhet av er båda och allt skoj sambon hittade på!
Ja du, inte tror jag på nån värme nästa vecka heller utan ser fram emot en vecka i Grekland i augusti! Mest mygg ute just nu ha ha.
I morgon går vi till skogen och spanar efter blåbär och kantareller :-)

Kram och må gott!

Kia sa...

Vilken mys dag ni fick!! Känner igen möblerna som du hade, dina gamla leksaker. De har kommit igen och de är inte billiga! Tyvärr har jag inte mina kvar.

Ha en toppen helg!
Kram Kia

millandante sa...

Vilken lycka att få vara liten gäst hemma hos er!!!
Mysigt:)

Vilken fint och annorlunda sätt brudparet träffades på, härligt!!

Kram du goa bloggvän

Charlie sa ... sa...

Helt underbara bilder! Vilken sötnos. Å, så mycket sommar i alla fotografier!

Kram!

Majken sa...

Åhhh vilken mysig dag :-) Perfekt att låna kompisarnas barn & få lite mys&lektid tillsammans. Tänk vad tjejen kommer minnas detta :-)

Hoppas du får en fin dag. Nu lovar man ju sol i 2dgr fast inte ngn riktig sommarvärme & lite blåst. Men sol uppehåll & en läigplats... det låter helt ok tycker jag ;-)

Ha en fin dag!
Kram

vitagavlar.blogspot.com sa...

Det låter som att ni haft det jättemysigt tillsammans med den lilla solstrålen! Härligt!
Kram Lisa

Rosie sa...

Skön myslördag förstår jag och härliga bilder du visar! Kram kram

mina finaste. sa...

Så otroligt mysigt och fint det låter! Stor kram

Annas inspiration sa...

Åh vad roligt att få låna denna lilla sötnos :)

Många kramar!