onsdag 27 maj 2015

Positiv energi!


När jag småsprang till bilen för att undkomma spöregnet trodde jag inte att det skulle bli fika utomhus i strålande solsken en timme senare för att fira min goa vän K när hon fyllde år i förra veckan...


Gudsonen O växer och blir så stor, går i skolan, läser och räknar som om han inte gjort annat...


Hur söt är inte familjens nytillskott lilla busiga L...


Efter en mysig stund med hela familjen åkte jag och K ner till grannstadens köpcentrum och strosade runt i butikerna, lite shopping blev det och en fika till, allt enligt födelsedagsbarnets önskemål och så mysigt det var. Åkte hem fulltankad med positiv energi och jag hoppas vi snart kan ses igen vännen!

Det har varit lite upp ner senaste veckan och när livet inte är på topp så är den bästa medicinen att ladda positiv energi genom att träffa vänner. De där vännerna som man bara kan vara med, skratta och prata allvar med, allt efter dagsform, det är så värdefullt och att ha en handfull sådana är lycka och det gör mig tacksam. Eftermiddagen med K i förra veckan, lördagskvällen med bästa S och dagens lunch tillsammans med nyfunna vännen M var precis vad jag behövde. 


Dagens lunch intogs på Meatings här i stan, ny fräsch restaurang som jag kan rekommendera...

Har efter lunchtimmen idag som gick så fort, är så när man har trevligt, fått ny energi och ett samtal med Mamma ikväll gjorde också gott. Tänker rätt ofta på hur annorlunda jag värdesätter saker idag jämfört med för 10-15 år sedan. Det som var viktigt då är ganska betydelselöst nu, jag har omprioriterat jämfört med innan jag blev sjuk och sen blir man så klart äldre och förhoppningsvis klokare och det gör ju sitt till, men förändringen det innebär när livet gör djupdykningar har för mig fört med sig en tacksamhet över det lilla och det ser jag som en tillgång. 


Vill avsluta med att gratulera mina vänner Herr & Fru S som i helgen gifte sig, all lycka till Er!!

Kramar Bella 
4 kommentarer:

cecce sa...

Mmm…håller med dig! Goda vänner ger energi. Vad gjorde vi utan?
Tycker att jag med ålder och livserfarenheter blivit bättre på att ta vara på de små stunderna och är oändligt tacksam över det jag har. Nog är det så. Härligt att höra att du hittar ljuspunkter även om jag förstår att du har det kämpigt ibland.

Må så gott!
Kram Cecce

Kia sa...

Vilken söt liten nallebjörn de skaffat! Valpar är ju farligt söta likaså kattungar. :)

Utemöblerna blev snygga i svart. Jag ska prova spraya några plast stolar vi har och se om det blir bra annars blir de nog utbytta.
Ha en toppen helg!
Kram Kia

Charlie sa ... sa...

Hej Bella!!

Tack raraste för dina fina ord och hälsning till Rebecca. Det värmer!!

Vilken underbar sötnos...älskar valpar ;) Och goda vänner....visst ger det energi! Jag har arbetat för mycket den senaste tiden och känner att jag inte har den balansen jag mår bra av. Det ska bli ändring på det!

Tycker också era utemöbler blev jättefina! Kul att fixa att ha det fint nu när sommaren är på gång.

Må så gott! Stor kram!

Lotta

Mickis sa...

Vilken fantastisk dag :-)
Man behöver dessa dagar för att orka med alla vardagar :-)

Underbart söt hund ❤
alla valpar är ju gudomliga ❤

Ha en finfin söndag!
kram ❤