onsdag 3 september 2014

Välkommen september och vardag...


Så här några dagar in i den första höstmånaden september har sommaren bestämt sig för att inte riktigt släppa taget ännu då solen lyst från en klarblå himmel och termometern letat sig över 20 graders strecket igen. Gillar den höga klara luften vid den här tiden på året och att kunna sitta ute och äta lunch i september känns som en skön bonus och det kan inte vara fel att ladda kropp och själ med lite extra d-vitamin inför den mörka och kalla tid som nu väntar trots att sommaren varit något utöver det vanliga i år. Vilket väder vi haft, kan inte minnas att det någonsin varit så varmt och fint under så många veckor tidigare och även om vi jobbade hela juli så kunde man ta tillvara på kvällar och helger. Många var kvällarna vi åkte ner till badplatsen för ett kvällsdopp och även om semestern var lite si och så pga att min hälsa inte var på topp så blev Greklandsresan tillsammans med sambon den perfekta avslutningen på denna sommar som jag trots allt kommer se tillbaka på med glädje. Gillar hur man snabbt glömmer det trista och istället minns höjdpunkterna och tar med sig de minnena.

Vardagen är här igen och jag förundras alltid över hur fort man kommer in i jobbet och vardagsrutinerna igen efter ledigheten och det är självklart jättebra att det är så och även om det lika gott varje gång man har semester så uppskattar jag även vardagen och rutinerna, kan tycka det är skönt!

Inläggen duggar inte så tätt här på bloggen, men jag saknar det dagliga skrivandet. Läser fortfarande era bloggar, men har varit jättedålig på att kommentera och saknar även det, får se om jag hittar orken som behövs för att bli mer aktiv igen, hoppas det!!

Hoppas din sommar och semester varit bra och att du haft en bra start på hösten!

Kramar Bella 

4 kommentarer:

Kia sa...

Ja värmen dröjer sig kvar och vi hoppas på en fin höst.
Ni verkar ha haft en himla härlig semester i Grekland. Vi åker till värmen i jul. Ska bli kul.

Ha det toppen!
Kram Kia

Nilla Q sa...

Ja, visst är det härligt att man fortfarande kan få lite sommarkänsla!

Kram Pernilla

Mickis sa...

Det är samma här bloggen har fått vara lite halvledig denna sommar & sensommar men tror det ändrar sig när hösten är här på allvar :-)

Det är ett fantastiskt väder just nu :-) så njutbart & behagligt ☀️☀️☀️

Hoppas din hälsa är mycket bättre nu :-)
Ha en fin fin fredag & helg!
Kram ❤️👍

Madde sa...

Hej, vad kul att du har haft en härlig sommar:) Undrar lite om du märkte av någon skillnad vad det gäller din smärta eller övriga symptom när du varit i värmen?
Mvh
Madde