måndag 11 augusti 2014

Zakynthos nästa...


Vackra Smugglers Wreck där ett förlist lastfartyg drivit i land och till hälften täckts med sand ska vi göra en utflykt till på lördag...

Tidigt imorgon åker vi till Zakynthos i Grekland för en veckas semester och stämmer väderprognosen väntar sol och runt 26 graders värme oss när vi landar imorgon förmiddag. Vila och avkoppling är syftet med resan, men jag hoppas på att vi också kan hyra en moppe ett par dagar och se oss omkring på ön som vi gjorde förra året när vi åkte till Kalymnos. Då åkte vi till olika stränder varje dag och fick både se och uppleva ön "på riktigt", blir lite skillnad att semestra så jämfört med att stanna kvar vid hotellet hela veckan. 

Svärmor som bor utanför Borås i inlandet tackade mer än gärna ja till att vara husvakt och tillbringa en vecka här på Västkusten så för hennes skull hoppas jag på att det blir okej väder även här hemma och för oss är det ju perfekt med någon som ser om huset och kan vattna mm.

Hoppas du haft en bra start på veckan och jag gissar att det är många som nu är tillbaka på sina jobb efter ledigheten i sommar!

Kramar Bella 

4 kommentarer:

Mickis sa...

Ha nu en alldeles underbar semester ☀️☀️☀️
Bra att ha hundvakt
Njut åt mig oxå jag har aldrig varit i Grekland :-)
Kram ❤️

Kia sa...

Åh vad mysigt!
Ha en toppen resa.
Kram Kia

Home2tiny sa...

Härligt med en resa. Njuut nu o koppla av, det är du sååå värd. Kramisar Tina

cecce sa...

Önskar dig en fantastisk semesterresa!
Det är du så värd!

Kram Cecce