tisdag 5 augusti 2014

Första semesterveckan...


Första semesterveckan har varit lite si och så med bl a en krånglande mage som hindrat mig från att åka till stranden trots det goa vädret så det var extra skönt gott i lördags då jag efter övertalning fick sambon att överge planerna på att lägga sten i närmare 30 graders värme och istället följa med ned till havet...


Gott att bara få känna den där riktigt goa semesterkänslan för första gången i år och både bloggerskan, sambon och vännen S som gjorde oss sällskap hade en riktigt skön och avkopplande eftermiddag, tror vi slumrade till allihopa stundtals i solen mellan baden...


Innan vi åkte ner till stranden gjorde vi ett kort stopp inne i stan på den internationella matmarknaden som var på besök över veckoslutet....


Det fanns både mat att köpa med hem och olika länders speciella maträtter att köpa och äta på plats...


och en och annan godsak...


Efter en skön eftermiddag på stranden åkte vi hem till oss och sambon laddade grillen med kött och grönsaker...


En grillbuffé som hette duga blev det och vi hade en sån mysig kväll och satt ute i den ljumma sommarkvällen till 23-tiden och bara pratade, härligt!


I söndags fick vi besök av lille A och mamma Å som vi inte sett på länge...


Som alla barn som besöker oss hamnade A direkt vid dammen där han lekte med plastankorna och plaskade först med fötterna i vattnet...


och en stund senare blev det bad i dammen som precis fått rent vatten, så det var en nöjd kille och vi vuxna fick tid att umgås och sitta ute i solen på söndagsförmiddagen, trevligt!

Kramar Bella 

4 kommentarer:

Åsa sa...

Ja han var riktigt nöjd med att få bada i dammen!
Kul att träffas! Kram

mina finaste. sa...

Åh, vilken härlig dag ni verkar har haft! Och den där marknaden ville jag så gärna gå på men vi hann inte upp till Uddevalla. Kommer fler tillfällen snart :)

Kram och fin dag!

cecce sa...

Ser riktigt härligt ut! Både stranden och maten:-)
Känner att jag missat en massa denna sommar på grund av allt arbete i cafeet. Samtidigt ångrar jag mig inte:-) Men det ser onekligen härligt och gott ut!

Vad fint erat hus och uteplats blivit!! Vilket jobb ni lagt ner! Gardinerna på uteplatsen blev liksom pricken över i. Snyggt!!

Hoppas nu du får fortsätta din sköna semestervistelse lika bra som den börjat. Själv börjar jag jobba på måndag…(vill inte):-)

Kram Cecce

Maria sa...

Tråkigt när krånglande magar lägger sig i! (Lika för mig i början av semestern)
Men det ser ju ut att ha ordnat upp sig! Härliga bilder!
Fortsätt njut av ledigheten nu!
Kram/Maria