tisdag 22 juli 2014

Underbara svenska sommar!!


Vilka sommardagar vi haft senaste veckan, helt underbart med den goa värmen!! Att kunna åka och bada sent på kvällarna när man jobbar så här i semestertider och det fortfarande är ljummet i både luften och vattnet, det är livskvalité...


Vet inte om det är solsting eller något annat, men jag tror bestämt sambon missuppfattat hur hoppställningen ska användas :)

Nu är det tre arbetsdagar kvar innan min semester börjar och som jag längtar, det ska bli så skönt att vara ledig och jag hoppas innerligt att den härliga sommarvärmen stannar kvar även nästa vecka. Skulle vara så gott att bara ligga på stranden, bada, lapa sol, läsa böcker och koppla av. Tyvärr blir det inte många semesterdagar med sambon denna sommar eftersom han bytt jobb, men förhoppningsvis kan vi få till en gemensam vecka i slutet av augusti och då åka iväg till Grekland eller Kroatien. 

Helgen ägnade vi åt att greja här hemma, det har inte hunnits med mycket med hus och trädgård mer än det vanliga som städ och gräsklippning senaste året då sambon jobbat på tok för mycket, men nu satte vi igång och fräschade upp vår altan och ni ska självklart få se bilder i ett kommande inlägg.


Lille E 

En vecka gammal var den här lille godingen igår och faster har abstinens :) Får bli ett besök hos den lille nyfödde i början på nästa vecka, bäst att passa på när man har semester och har möjlighet att träffas. När vardagen återvänder och det blir höst finns inte samma möjlighet att ses.

Hoppas du haft möjlighet att njuta av det fina vädret senaste dagarna på bästa sätt oavsett om du har semester eller jobbar!

Kramar Bella 

5 kommentarer:

Charlie sa... sa...

Å, vilken sötnos!! Grattis faster :-)

Svensk sommar slår allt. ALLT!!

KRAM

Kia sa...

Visst är det härligt nu! Jag kom hem igår efter jobbet och la mig på baksidan i solen och läste en bok. Satte på uteduschen och svalka mig lite. :)
Jag har också semester nästa vecka, ska bli skönt!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Mickis sa...

Du har en galen sambo ;-)
Ja vi får hoppas solen stannar men lite svalare tack innan jag smälter bort...

Vad SÖT han är lille E. Förstår att du har gosabstinens :-)

Hoppas ni kan tjuva till er en skön vecka i slutet av sommaren :-)
Kram ❤️

A House With A View sa...

Stooort grattis till faster! Vilken sötis :) <3 Och visst är det härligt med vädret, jag håller tummarna för att du får ett fint semesterväder, själv har jag gjort första arbetsdagen idag.

Kul foto på din sambo :)

Kraaaaaam aka

Nazima sa...

Ja, det har varit underbara dagar och värmen får gärna stanna lite till, jag är ledig ytterligare några veckor.
Kram