söndag 12 juni 2016

Födelsdagsfirande...


Ingen födelsedag utan jordgubbstårta och i år var inget undantag...


Blev firad på lunchen i fredags av fina vännen S med god lunch o efterrätt, fina blommor och bästa presenten, 
Stort Tack!


Innergården på Blomsterkroken är en riktig oas i stan och det var så skönt i solen under lunchen då vinden inte kom åt...


Stannade till hos familjen F på hemvägen från jobbet för att fira E i efterskott och det blev en mysig stund tillsammans som alltid och det var extra kul att vara där när det kom ett efterlängtat telefonsamtal med goda nyheter. Lycka till med de nya utmaningarna vännen :) 


Önskade mig räkor till middag så sambon fixade det och smarriga havskräftor som han dukade upp tillsammans med nyplockad sallad från odlingslådorna, första för i år och det är alltid lika gott!

Som ni ser blev jag firad på bästa sätt i fredags på födelsedagen och bortskämd med både god mat och fina presenter. Blev extra glad över att sambon lyckats fixa rum på Asia Spa på midsommar trots att det var fullt när vi försökte boka tidigare i veckan. 

Firandet fortsatte på lördagen då mina föräldrar och bror med familj kom hit och tillsammans åkte vi till Emaus för lek och bus med lille brorsonen innan det blev lunch på Snäckan,

Tackar ödmjukast för alla grattishälsningar som trillade in under dagen och hoppas din helg varit bra!

Kramar Bella 

1 kommentar:

Nazima sa...

Låter som jättehärlig dag! Du är sååå värd det! Göttans att H lyckades fixa rum på Asia Spa då ni ville dit. Vore så kul om vi kunde ses framöver, jag går på semester v.28 och har bara en "större" sak inbokad.

Kram på dig!