söndag 8 mars 2015

Bästa överraskningen och sjukdom...


Senaste tiden har inte alls varit på topp. Har legat hemma sjuk i nästan två veckor och även innan jag blev så pass dålig att jag fick stanna hemma ifrån jobbet gick jag med halsont och var hängig, men nu äntligen är jag på benen igen även om en envis hosta fortfarande påverkar mig.  

Det både tråkigaste och samtidigt bästa som hänt senaste veckorna var en oväntade överraskning som tyvärr inte blev av då jag var för sjuk, men det är tanken som räknas och den värmer fortfarande i hjärtat. Min fina vän T hade utan min vetskap bjudit hem mina närmsta vänner för en tjejmiddag och tillsammans med sambon fått mig att tro att jag och sambon skulle iväg på lördagskvällen då jag blivit tillsagd att vara finklädd till en viss tid. Blev så rörd när jag på fredagskvällen innan fick reda på vad som varit på gång då sambon insåg att jag var för sjuk för att orka med det planerade. I feberyran kom det först glädjetårar över att ha så fina vänner och sen kom tårarna för att jag blev så ledsen över att det inte blev av, men så är ju tyvärr livet att det inte alltid blir som planerat och som sagt jag tar med mig tanken och glädjer mig över den även nu ett par veckor efter.

Önskar dig en skön söndag!

Kramar Bella 

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin vän/vänner du har!!! Och skönt att du känner dig bättre igen! Ha en fin söndag! Här skiner solen... Kram Lisa/Vitagavlar

Majken sa...

Åh vilken fin omtanke. .. gulliga vänner du har ❤
synd att det inte blev av, men det kommer fler tillfällen :-)

Hoppas du känner dig bättre snart! ❤
kram

Kia sa...

Synd att det inte blev av med din tjejmiddag, det var en fin överraskning.
Hoppas du får hålla dig frisk nu!
Kram Kia

Anonym sa...

Gott att höra att du mår bättre! Det kommer fler tillfällen vännen, om det är nån som förtjänar lite uppskattning så är det du!!! Frågan är bara hur vi ska lura dig nästa gång ;) många kramar T

cecce sa...

Så trist att läsa att du varit sjuk. Tyvärr är det många som verkar ha drabbats av influensan i år. Här hemma har det också varit sjukt även om jag tycks ha klarat mig.
Vad gulligt av dina vänner!! Hoppas du kan få uppleva tjejkvällen någon annan gång! Vänner är det finaste man kan ha!

Sköt om dig!

Kram Cecce

Mammaxtre sa...

Det är tanken som räknas! Vilka fina vänner!

Hanna sa...

Vilka fina vänner du har!

Home2tiny sa...

Underbart att ha så fina vänner. Skönt att läsa att du känner dig bättre, då kan du snart ta igen tjejkvällen med de bästa vännerna. Ta hand om dig vännen. Kramisar Tina

Charlie sa ... sa...

Vilka fina vänner, och så tråkigt att det inte blev av. Förstår precis hur du kände det! Hoppas ni kan ta igen det senare.

Jag har också varit dålig i nästan två veckor....blä! Man blir helt sänkt och det tar tid att komma igen.

Tack för fina ord och att du kikade in hos mig Bella.

Sköt om dig och hoppas du mår bättre!

KRAM

mina finaste. sa...

Vilka fina vänner! Ibland blir inte saker som man tänkt sig men kärleken värmer ändå och känns som det viktiga.

Vi har det rätt bra. Hade det inte varit för tröttheten hade det varit toppen. Men så är det väl med små barn, det blir inte mkt sömn, och man vet iaf att det blir bättre. Kändes plötsligt dumt att klaga på det när du kämpar så jämt. Hoppas så att du nu mår lite bättre igen.

Vi måste ju bara komma förbi kontoret!!! Får se till att det blir av snart.

Stor kram