onsdag 16 april 2014

Påskvecka och snart dags för shorts och bara ben...


Påskveckan är här och lite pynt är framtaget, godisskålen är påfylld och det är bara en arbetsdag kvar innan fyra dagars välbehövlig ledighet väntar...


Skrev tidigare i våras om de här sköna och snygga byxorna ifrån Gina Tricot som jag är jättenöjd med och nu såg jag att det även kommit shorts i samma modell... Finns i flera färger och är inte oväntat liksom byxorna en Please-kopia, men till en betydligt billigare peng än originalet, 199 kr...

Tittade för en stund sedan på väderprognosen och det ser ut som vi har en riktigt fin påskhelg att se fram emot vädermässigt, härligt! Ska passa på att vara ute mycket och ska man tro prognosen ska det bli temperaturer på uppemot 20 grader i slutet på veckan och även om det kanske inte är dags för shorts och bara ben riktigt ännu så är det ju inte fel att fylla på garderoben men lite nytt. Köpte för ett tag sedan byxor på Gina Tricot som jag är jättenöjd med och nu har det kommit shorts i samma modell som jag spanat in, tänkte kika förbi butiken i helgen och prova dem.

Sambon jobbar lördag o söndag så vi har inga större planer för påsken i år, får helt enkelt se vad som händer. Har du något trevligt planerat i påsk att se fram emot?

Kramar Bella

3 kommentarer:

Nazima sa...

Tack för shoppingtipsen,var på torget en sväng efter jobbet idag men "orkade" inte ta innegatan där just Gina Tricot ligger, får bli span där nästa vecka istället.
Både byxan och shortsen är jag grymt sugen på, behöver dessutom påfyllning i garderoben av det sistnämnda.
Jag önskar dig en härlig Påskhelg trots jobbhelg för sambon. Här blev vår väldigt oplanerade helg helt plötsligt rätt så planerad, hem till mina föräldrar en dag, middag hos kusinen en kväll och gäster på middag här hemma.

Kramar!

Postadress Torslanda sa...

En oplanerad ledig påskhelg med prognos om sol! Det känns väldigt härligt! Kanske dags att pyssla lite i trädgården.
Ha en fin Skärtorsdag!

Kia sa...

Vi har en lugn påsk framför oss. Det enda som är planerat är invigning av bastun med lite kompisar och middag på det på söndag.
Hoppas det blir en varm och skön påsk. Idag var det inge vidare, blåser kallt!

Ha en mysig påsk.
Kram Kia