tisdag 8 april 2014

Klänningar ifrån Vila...

 
Förra sommaren letade jag efter en svartvit långklänning, men hittade aldrig någon jag riktigt gillade så när jag såg den här inne på Vila för ett par veckor sedan slog jag till och tror den kommer bli väl använd i sommar och även frampå höstkanten med en svart skinnjacka över...
 

Hittade senare även den här klänningen på nätet som jag gillar färgen på...

 
Ha lite svårt för att bestämma mig för vad jag tycker om modellen, men tror att den kan vara snygg på, köpa eller inte är frågan...
 
Efter söndagens totala genomklappning har en ny vecka börjat och jag har rest mig upp igen, det enda alternativet är ju att gå vidare, kämpa på och helt enkelt ta nya tag. Två av veckans fem arbetsdagar är gjorda och jag försöker fokusera på det som inte är dåligt, tar till ytliga saker för att pigga upp mig som att spana på snygga sommarklänningar att bära till solkysst hud. Nu är min vinterbleka kropp så långt ifrån gyllenbrun man kan komma och jag hoppas på att vädergudarna planerar soliga och varma dagar innan den 17:e maj då vi ska på bröllop. Ser så mycket fram emot detta bröllop då min kusin gifter sig och det är egentligen anledningen till att jag sitter och spanar på klänningar för att ev hitta något passande att ha på mig på. Jag har hittat en gammelrosa långklänning som jag nog tänkt använda, men då jag inte litar på vädergudarna i mitten på maj behöver jag ha en sjal eller kavaj över och då blir inte klänningen så snygg så jag är tveksam och spanar vidare. Skönt med ytliga "problem" ibland :) Klänningarna ovan är inte tänkta att användas på bröllopet, men det är ju ofta så att när man letar efter något speciellt hittar man andra snygga plagg istället.
 
Hoppas din vecka börjat bra och tack snälla för Era uppmuntrande kommentarer, värmer i hjärtat när man behöver det som mest!
 
Kramar Bella

8 kommentarer:

Villa Ell sa...

Skönt att du är på benen...
Jag ville också gärna ha en maxiklänning förra året men ville ha en mer somrig då jag alltid väljer typ svart och vitt i kläder... men denna svartvita var snygg och jag tycker den skulle passa till sommaren, även nr 2 som du hittat!
Hoppas att det blir en strålande dag i Maj så du kanbära klänningen du tänkt!
Kram Sandra

Anonym sa...

Gillar nr jättemycket , färgerna var fantastiska .

Anonym sa...

Nr 2.

Kia sa...

Hoppas du är mycket piggare nu! Snart helg igen.
Jag tänkte också börja spana på lite klänningar. M håller på att finkamma Zolando efter nån klänning som hon ska ha på 9:ornas vårbal. Inte lätt!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

HOUSE of ADELA sa...

En dag i taget Bella så går det!;)
Å vad snygg klänning nr 2 var! Superfin!

Kramar du rara!
Adela

Snäckskalsdalen. sa...

Skönt att höra att du är på gång igen och att leta efter flärd ibland tror jag är lika viktigt som att inte göra det. Jag hoppas också att vädergudarna blir lite snällare framöver!
Agneta kram

mammaxtre sa...

Jag tänker på den låt som Torsten Flink bidrog med till förra årets (tror jag att dte var) melodifestivalen. - Och jag reser mig igen sjöng han.

Viktigt att orka resa sig igen och igen. Viktigt med ett positivt tankesätt och att glädjas åt sådant som finns att glädjas åt. Heja dig!

Jag älskar långa sommarklänningar, trivs bra i dem.

Så härligt att ha ett bröllop att vänta. Lycka till med att hitta en klänning. Finns massor därute. Du vet vilken du ska ha när du ser den.

Ha en fin söndag

Bakom dörr nr. 11 sa...

Skönt att du mår bättre.
Vilka superfina klänningar :)

Trevlig kväll.
Kram Pia